SERVIS RAČUNALA - i njihovih komponenti

Koje su naše prednosti? Saznajte više!

Poslovanje tvrtke je također bazirano na servisu polovnih računala, te računalnih komponenti, a 15.+ godišnje iskustvo se ističe kvalitetnom i brzom uslugom, originalnim rješenjima, te stručnim kadrom.

Dobrodošli u 'Jeremijin kutak', Servisne usluge obnovljenih brand stolnih računala, server računala, radnih stanica, prijenosnih računala, monitora i komponenti. Nudimo usluge servisiranja i održavanja, te popravak vaših računala koji su naša specijalnost, a stručnost kao garancija popravka računala.

Kroz individualan pristup Vama kao potencijalnom klijentu, trudimo se pronaći i implementirati najbolje rješenje, sa naglaskom na pronalaženju financijski povoljnog i vremenski ne zahtjevnog rješenja. Također, nakon implementacije naših rješenja, osiguravamo Vama i Vašim djelatnicima potrebnu edukaciju o usluzi i/ili proizvodu te trajnu podršku bilo kroz našu uslugu redovitog održavanja bilo prema potrebi.

Kroz naš rad i dugogodišnje iskustvo sa poslovnim korisnicima, te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje, smatramo da smo pouzdani tip partnera, za sve usluge servisa računala, te Vam želimo ponuditi naše znanje, vrijeme i trud kako bismo riješili Vaše potrebe.

U nama možete pronaći kvalitetnog i trajnog partnera koji će se brinuti o IT proizvodima i uslugama implementiranim u Vaše poslovanje, bilo da se radi o jednom računalu ili kompleksnom IT sustavu. Nadamo se da ćete nam dati priliku da Vam se predstavimo, te se nadamo budućoj uspješnoj suradnji.

U SVAKOM JE POSLU NAJBITNIJE IMATI DOBROG PARTNERA. OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

NARUČIVANJE

Servis za računala se naručuje osobno, dolaskom u trgovinu, putem e-maila ili pozivom na naš Call Centar.

PLAĆANJE

- Gotovinom
- Opća uplatnica/Virman
- Uplatom (internet bankarstvom ili uplatnicom)
- Pouzećem

UVJETI DOSTAVE

U mogućnosti smo da vam vaše popravljeno računalo dostavimo putem +City expressa+ i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave je okvirno 45,00kn, a uvjete i način dostave možete pogledati na stranicama City expressa. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca. Dostava robe je besplatna za vrijednost iznad 2.000,00 kn ukoliko ne prelazi okvirnu cijenu 45,00kn. Roba će biti dostavljena u roku 2-10 dana od primitka uplate.

REKLAMACIJE

Mi nismo ovlašteni servis ali ćemo učiniti sve da bi Vaš uređaj bio zamijenjen/popravljen, sve buduće reklamacije nakon našeg servisa rješavate s nama. Ako je roba oštećena u transportu, kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara, te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

OSNOVNE CIJENE SERVISNIH USLUGA:

1) Instalacija Windowsa 7, 8, 10 - za 159 kn.

2) Pregled računala, testiranje komponenti, te dijagnoza, za 125 kn.

3) Dijagnoza, te popravak računala za 270 kn + cijena za izmjenjene dijelove / komponente


Servis omogućili (19. Ožujka, 2015.)

 • Viktor
  |
  Serviser

  Silna želja da se ostvari servis računala mi je zdušno uzela najbolje dane života. Iako nikako da zgotovim, nekakav kompjutor, više sam nekako usmjeren na gledanje pornića. Milenko mi se sviđa već, ..., dosta.

 • Simba
  |
  Direktor

  Iako je Milenko već strašno sumnjiv, lijepo radi, ..., puno pita, ..., zanima se. Iako nikako da zgotovim, nekakav kompjutor, više sam nekako usmjeren na gledanje pornića sa Viktorom. Milenko nam se obojici sviđa, ..., dosta.

 • Feletar
  |
  Backend Developer

  Iako je Siniša ljut jer ja malo pričam, lijepo radim, ..., puno pitam, ..., zanimam se. Nikako da zgotovim, nekakav govor, u kojem se puno šuti, više sam nekako usmjeren na maltretiranje Viktora. A Milenko se stalno petlja, ..., i to dosta.

 • Milenko
  |
  Priupitač

  Viktor je baš jedan srdačan majstor, ..., baš vole da popravlja. Stalno mi pravi papat i vodi me u podrum, baš ljubazan , jako baš. Malo je pretjerivao sa hranom dok smo neku grafu prčkali...


Zapošljavanje u Jeremijinom kutku!
Svake prve srijede u mjesecu, na našim stranicama možete pogledati najnovije natječaje za zapošljavanje. Najčešći natječaji bit će vezani za backend i frontend developere, terenske servisere, djelatnike u Call centru i sva ostala zanimanja vezana za informatičke vještine. Javite nam se putem forme za zapošljavanje, a mi ćemo vam odgovoriti u roku par dana. Prednost pri odabiru kandidata nema nitko, jer nemamo rasne, dobne, političke ili nekakve druge podjele, a cijenimo isključivo znanje i odgovornost.
Saznaj više, ...