PRODAJA RAČUNALA - i njihovih komponenti

Koje su naše prednosti? Saznajte više!

Dobrodošli u 'Jeremijin kutak', trgovinu specijaliziranu za prodaju i servis obnovljenih brand stolnih računala, server računala, radnih stanica, prijenosnih računala, monitora i njihovih komponenti. Naša osnovna djelatnost je informatika , no želimo naglasiti naš specifičan način rada: kroz 15+ godišnje iskustvo i individualan pristup, Vama kao potencijalnom klijentu trudimo se pronaći najbolje rješenje, te ga implementirati u Vaše poslovanje. Naglasak je na pronalaženju financijski povoljnog i vremenski ne zahtjevnog rješenja. Također, nakon implementacije naših rješenja u Vaše poslovanje, osiguravamo Vama i Vašim djelatnicima potrebnu edukaciju o usluzi i/ili proizvodu, te trajnu podršku i potporu, bilo kroz našu uslugu redovitog održavanja, bilo prema potrebi.

Naš tim stručnjaka posjeduje dugogodišnje iskustvo iz različitih domena informatičkih djelatnosti, tako da tvrtkama u začetku ali i onim uhodanima nudimo apsolutno sve za početak ili nastavak kvalitetnog poslovanja. Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima, te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje, smatramo da smo odgovoran i trajan tip partnera, koji će se brinuti o proizvodima i uslugama implementiranim u Vaše poslovanje, bilo da se radi o jednom računalu ili kompleksnom IT sustavu. Nadamo se da ćete nam dati priliku da Vam se predstavimo, te se nadamo budućoj uspješnoj suradnji.

U SVAKOM JE POSLU NAJBITNIJE IMATI DOBROG PARTNERA. OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

KUPOVINA U NAŠOJ POSLOVNICI

Ako trebate savjet u vezi s kupovinom, servisiranjem, proizvodima, uslugama i sl., obratite se našim djelatnicima koji su vam uvijek na raspolaganju, bilo dolaskom u poslovnicu, bilo putem e-maila ili pozivom u naš Call centar.

Ako trebate bilo kakve informacije ili određene artikle koje trebate, a ne možete ih pronaći na stranicama našeg webshopa, pošaljite upit na e-mail. Odgovorit ćemo vam čim prikupimo potrebne informacije. Slobodno nam se obratite sa pitanjima, dvojbama ili nedoumicama. Izaći ćemo vam u susret i potruditi se zadovoljiti vaše potrebe.

NARUČIVANJE PUTEM NAŠEG WEB SHOPA

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Putem našeg web shopa Kupcu omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na našim stranicama. Valuta je hrvatska kuna (kn).

Proizvodi se naručuju preko košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će one koje može. S isporukom tih proizvoda poslati će Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.Kupac može u roku od 3 dana otkazati isporuku preostalih proizvoda prema uputama na obavijesti o djelomičnoj isporuci.

PLAĆANJE

Opća uplatnica/Virman

Uplatom (internet bankarstvom ili uplatnicom) - zatražite ponudu telefonski ili sami napravite narudžbu webshopom po kojoj vršite uplatu virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom, gdje po primitku uplate mi isporučujemo robu.

Pouzećem

Kupac plaća gotovinom prilikom dostave robe kurirskom službom ('City express').

UVJETI DOSTAVE

Dostavu robe vrši kurirška služba 'City express' i to isključivo na području Republike Hrvatske. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijena dostave je okvirno 45,00kn, a uvjete i način dostave možete pogledati na stranicama City expressa. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca. Dostava robe je besplatna za vrijednost iznad 2.000,00 kn ukoliko ne prelazi okvirnu cijenu 45,00kn. Roba će biti dostavljena u roku 2-10 dana od primitka uplate.

REKLAMACIJE

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete dotaviti nama ili odnesti direktno u ovlašteni servis. Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne, niti odlučujemo o tome da li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije prosljeđujemo u ovlaštene servise. Ako je roba oštećena u transportu, kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara, te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.


Prodaju omogućili (19. Ožujka, 2015.)

 • Viktor
  |
  Serviser

  Silna želja da se ostvari prodaja računala mi je zdušno uzela najbolje dane života. Iako nikako da zgotovim, nekakav kompjutor, više sam nekako usmjeren na gledanje pornića. Milenko mi se sviđa već, ..., dosta.

 • Milenko
  |
  Priupitač

  Viktor je baš jedan srdačan majstor, ..., baš vole da popravlja. Stalno mi pravi papat i vodi me u podrum, baš ljubazan , jako baš. Malo je pretjerivao sa hranom dok smo neku grafu prčkali...


Zapošljavanje u Jeremijinom kutku!
Svake prve srijede u mjesecu, na našim stranicama možete pogledati najnovije natječaje za zapošljavanje. Najčešći natječaji bit će vezani za backend i frontend developere, terenske servisere, djelatnike u Call centru i sva ostala zanimanja vezana za informatičke vještine. Javite nam se putem forme za zapošljavanje, a mi ćemo vam odgovoriti u roku par dana. Prednost pri odabiru kandidata nema nitko, jer nemamo rasne, dobne, političke ili nekakve druge podjele, a cijenimo isključivo znanje i odgovornost.
Saznaj više, ...