Back Office - Software za fiskalizaciju

"Najkasnije krajem kolovoza 2018. godine, 'izbacujemo' najnoviji 'Back Office' software vezan za fiskalizaciju, pa tako i za sve druge potrebe svake tvrtke ili obrta. Trenutno možete na upit pogledati radnu veziju softwarea koji će zasigurno zadovoljiti sve aspekte poslovanja. Software se testira u svim okruženjima i nudit će pregršt mogućnosti."

"Najam ili prodaja software-a i hardwarea za fiskalizaciju, prikladnih za bilo koju tvrtku ili obrt koji cijeni stil, čistoću i kvalitetu softwarea. Software za fiskalizaciju je izrađen u VFP i C# programskim jezicima, sa ASP.NET okvirom za web aplikacije. Hardwer ( stolna računala, laptopi, monitori, printeri i ostale komponente ) potreban za sustav arhiviranja, ima garanciju od godine dana. Na Vaš zahtjev ažuriramo postojeće stanje Back office-a i Arhive, te nudimo 24 satnu podršku."

Koliko novaca su nečija tvrtka ili obrt izgubili danas?
"Odgovor na ovo pitanje se može dobiti analizom dnevnih izvještaja npr. o ukupnom prometu, prodaji po stavkama menija, te izvještajima o radnim satima svakog zaposlenika. Svaki od ovih izvještaja je moćan alat za planiranje i praćenje ciljeva."

Uz 'Back Office' software dobivate analizu dnevnih izvještaja i imat ćete slijedeće mogućnosti:

Napraviti projekciju prometa i dobiti na mjesečnoj osnovi, postaviti realne poslovne ciljeve i izvršiti bolju organizaciju osoblja te na ovaj način minimalizirati troškove za zaposlenike.
Prepoznati omiljene stavke s menija te napraviti izmjene u ponudi kao i korekcije cijena određenih stavki za bolje rezultate prodaje.
Udaljeni nadzor poslovanja po svakoj blagajni, u realnom vremenu
Korisnička podrška 24 sata dnevno i osiguran zamjenski uređaj u slučaju kvara, ukoliko je zamjenski uređaj raspoloživ u tom trenutku, na prodajnom mjestu.
Konstantne nadogradnje usluge prema promjenama zakona i druga unapređenja
Učitavanje kupaca, dobavljača i artikala putem Excel tablica
Mogućnost stavljanja svake licence u sezonsko mirovanje
Mogućnost izdavanja računa i u slučaju prekida veze s Poreznom upravom
Praćenje skladišta i zaliha robe
Izrada računa, pregled, ispis kopije, storniranje
Izrada složenih računa: opis stavke računa, promjena cijena, različiti popusti
Izrada računa za "poznatog" kupca
Ubrzana izrada računa
Kreiranje ponuda, izrada računa iz ponude
Slanje računa i ponuda e-mailom
Brza promjena prijavljenog korisnika
Dodjeljivanje prava za mijenjanje cijena i popusta, i za pristup podacima po korisniku
Rad sa složenim proizvodima prema normativima
Rad sa zalihama
Izvještaji o poslovanju
Automatsko slanje zaključaka i mjesečnih izvješća e-mailom u računovodstvo

Ispod navedene su samo neke od kombinacija potrebama svakog poslovanja:

Pregled i ispis svih potrebnih izvještaja poput izvješća za kraj smjene ili pojedinačnih i zbirnih izvješća za određeni period koji su pregledni i jednostavni za analizu u POS Sectoru. Ispisuju se na POS ili A4 pisaču i prilagođeni su za eksport.

Pokazivanje prometa po zadanim kriterijima unutar jedne smjene, poput pregleda po artiklima, operaterima, porezima, vrsti plaćanje, kupcima i sličnim parametrima. Sve aktivacije željenih informacija i pregledi izvještaja su na jednoj formi u kojoj trenutno odabirete željenu vrstu izvještaja i dobijate rezultate spremne za ispis.

Prikazuju pojedinačni prikaz prometa sa svim željenim kriterijima, za traženi vremenski period, za jedan ili više dana ili više godina poslovanja, ako je to potrebno. Kriteriji za pregled su vezani za prodaju po artiklima, djelatnicima, porezima, izvješćima o utrošenoj robi, pregled po svim računa, vrsti plaćanja itd. Izvještaji se ispisuju na A4 ili POS printeru, a prilagođeni su i za eksport.

Zbirna izvješća Vam omogućavaju da sva izvješća kreirate po vašoj potrebi, odnosno volji. Izvješće može da sadrži sve željene informacije i pogodno je za brzo, sveukupno izvješćivanje. Ispisuje se na POS ili A4 pisaču te su prilagođeni za eksport.


Software izradili (15. Siječnja, 2010.)

 • Simba
  |
  Direktor

  Silna želja da se ostvari takav projekat mi noćima nije dala da spavam pijem itd. Nek sam ja to zgotovio, počeo sam plašiti Milenka već, ..., kolika je to muka bila, a Milenko fin čovjek, neki.

 • Milenko
  |
  Priupitač

  Siniša je bio toliko nenormalan da ja nisam znao ni kud ni šta. Stalno me je napadao da ga nešto priupitam, a ja nisam imao pojma šta on hoće. Malo je pretjerivao dok smo ovu famoznu 'Kassu' radili..


Zapošljavanje u Jeremijinom kutku!
U srijedu će biti raspisan natječaj za zapošljavanje terenskih servisera i osoba u Call centru, a prednost naravno nema nitko, jer nikad nismo gledali da li je neko mlad, star, invalid .., bitno je da ste odgovorni, ...
Saznaj više, ...