FACEBOOK - Komentari

"Ovdje možete objavljivati vaše kometare, kritike ili pohvale vezane za usluge i rad naše tvrtke ili komentare vezane za informatiku uopće. Svaki neprikladni komentar bit će obrisan, s posebnim naglaskom na one komentare koji se zasnivaju na uvredama ili imaju veze sa političkim, rasnim, vjerskim ili nekakvim drugim uvjerenjima.

Samo informatika!

Facebook komentari


Admini za komentare (od 15. Siječnja, 2018.)

 • Simba
  |
  Direktor

  Svi komentari humorističnog sadržaja su više nego dobrodošli, samo imajte na umu da će se svaka vulgarnost sankcionirati. Milenko dozvoljava kojekave komentare ali molim Vas još jednom za kulturu ponašanja i pisanja. Hvala na razumijevanju!

 • Milenko
  |
  Priupitač

  Siniša baš nema smisla za komentare, ponekad ništ' ne da. Sve mu je sumnjivo i stoga budite obazrivi ali zato je moja malenskost tu da vam ipak malo 'zloće' dozvoli. Uživajte i pišite!


Zapošljavanje u Jeremijinom kutku!
Svake prve srijede u mjesecu, na našim stranicama možete pogledati najnovije natječaje za zapošljavanje. Najčešći natječaji bit će vezani za backend i frontend developere, terenske servisere, djelatnike u Call centru i sva ostala zanimanja vezana za informatičke vještine. Javite nam se putem forme za zapošljavanje, a mi ćemo vam odgovoriti u roku par dana. Prednost pri odabiru kandidata nema nitko, jer nemamo rasne, dobne, političke ili nekakve druge podjele, a cijenimo isključivo znanje i odgovornost.
Saznaj više, ...