Što si pokidao, ...?
..., njegovo pitanje kojim započinje svaku konverzaciju. 'Jeremijinog kutka'. Naš vodeći elektroničar tvrtke, koji vodi servis i prodaju, a svojim djelovanjem asocira i predstavlja stripom opisanog 'Grunfa' iz 'Alana Forda', koji ponosno uživa nositi taj brand. Svojim samozatajnim djelovanjem, ipak upražnjava mjesto najboljeg u regiji. Naime, 'Viktor' je s vremenom postao elektronički genij koji obavlja sve vitalne dijelove poslovanja kod servisa računala, prodaje polovne računalne opreme, prijevoza, dostave i ostalih popratnih djelatnosti. Savršen čovjek na pravom mjestu, ovu poziciju u tvrtci drži nezamjenjivom.
Više o TNT Grupi, ...
Požega ili Osijek, ..., ?
Viktor Grgurić, rođen 03.03.1987., u Vukovaru, pohađao je osnovnu školu 'Dragutina Lermana' u Brestovcu, gdje pokazuje izniman talent na području informatike i elektronike uopće. Nakon završene osnovne škole, logičnim slijedom, upisuje elektrotehničku školu u Osijeku, a nakon srednje škole se zapošljava se u privatnoj tvrtci, na mjestu vodećeg montera za niske i visoke struje. Privatno se i dalje educira i usavršava svoje znanje na polju elektronike i računalima, gdje vješto spaja svoju ljubav prema tehnici uopće. Nakon par godina dolazi u 'Jeremijin kutak' i tu pokazuje svoje pravo znanje, gdje i ostaje, sve do danas.
Više o elektronici, ...
Možda je netko stručniji, ...
Jedan pravac su tehnička uputstva data od proizvođača, dok veliko viktorovo iskustvo, obuke i stalni kontakti sa drugim korisnicima daju precizniji pogled u praktičnoj primjeni. Veliki broj zadovoljnih klijenata dobra su vodilja koja garantira da u širokom krugu nema boljeg elektroničara i servisera. Pored servisa, Viktor je zadužen i za instalacije antenskih oprema, multimedija i ostalih elektroničkih oprema. U našem prostoru se nalazi i trgovina gdje je Viktor također glavni i kod njega ne postoji nepoznanica o bilo kojem elektroničkom aparatu, opremi, rezervnom dijelu i sl. Veliki je zaljubljenik u elektroniku i ona mu je oduvijek bila vodilja u profesionalnom izboru.
Više o elektronici, ...
Cilj i prioritet mora biti znanje i povjerenje ...
Cilj i prioritet od samog dolaska u tvrtku je bio osiguranje kvalitetnog rada, u obaveznom tzv., privatnom okruženju. Da bi došao u današnju poziciju, zahtjevao sam okruženje od povjerenja, kojeg su bezuvjetno pružili u 'Jeremijinom kutku'. Pošto moja stručnost i kompetencija nikada nije bila upitna, dobio sam odmah mjesto 'posebnog' čovjeka koji za svoj rad nikada nije trebao 'šverc'.
Više o elektronici, ...
Pad sa zvijezda?
Strah od poslovnog pada nikada nije postojao, iz najjednostavnijeg razloga, a on je znanje i obvezno usvajanje potrebitih tehnologija oko bilo koje situacije. Jedina obaveza je apsolutno razumijevanje i usklađivanje financijskih prohtjeva i potreba sa poslovnim okruženjem u kojem se nalazimo. Ne možete imati problem ako razumijete što se od vas traži. Glavni razlog tomu je što smo kroz godine poslovanja ostvarili nekakav, svoj, ..., mirni kutak, pod ovim nebom i u njemu se sve događa. Namjera je da možemo ponuditi najbolji servis računalne elektronike u regiji. Sa preko 20 godina radnog iskustva, redovito se mora usavršavati i pokušati pratiti tehnologiju i izazove koje moderna elektronika nameće.
Više o Jeremijinom kutku, ...