Vrijednost tvrtke je u ljudskom resursu, a ne u nekretninama, ...
Njegova rečenica najbolje opisuje vodećeg čovjeka tvrtke, koji samostalno djeluje od 2006.godine, pod brandom 'TNT grupa'. TNT grupu, stvorenu da asocira i predstavlja stripom opisanu istoimenu grupu iz Alana Forda, koja je ponosna na svoje porijeklo i uživa nositi taj brand, s obzirom na tadašnju situaciju poslovanja u RH. Svi zaposlenici također svojim skoro, pa tajnim djelovanjem, također podsjećaju na određene članove Grupe TNT. TNT je s vremenom postao informatički brand koji poslovanje proteže od servisa računala, prodaje polovne računalne opreme, do izrade softwarea za fiskalizaciju. Savršen spoj luksuzne fiskalne marke u uličnom ili svečanom izdanju, čine ovaj brand specifičnim na današnjem tržištu.
Više o TNT Grupi, ...
Gradske cure ili matematika, ..., ?
Siniša Tomerlin, rođen 21.06.1970., u Osijeku, pohađao je osnovnu školu 'Ivan Goran Kovačić', današnja 'Anina škola' u Osijeku, gdje pokazuje izniman talent na području informatike i matematike uopće. Nakon završene osnovne škole, logičnim slijedom, upisuje matematičku gimnaziju u Osijeku, a nakon srednje škole nastavlja svoje školovanja na studiju osječkog 'elektrotehničkog fakulteta', gdje upisuje diplomski studij, te ga uspješno završava na temu 'Regulacija brzine vrtnje istosmjernog motora' i vješto spaja svoju ljubav prema tehnici sa informatikom. Nakon studija, uslijedilo je vrijeme suradnje sa pregršt tvrtki različitih opredjeljenja, sve do danas.
Više o regulaciji brzine, ...
Možda sam mogao bolje, više, jače ...
Osim poslovnih uspjeha i ideja Siniša posjeduje izniman talent u šahu, kojeg igra od malih nogu, a značajniju funkciju obavlja 1995. godine kao predsjednik 'Šahovskog kluba Osijek'. Uz niz obaveza koji jedan klub traži od svakog člana, pa tako i predsjednika, Siniša 2005. godine, postaje prvak vukovarsko-srijemske županije u šahu. Činilo se da kraja uspjesima nema ali ipak prestaje sa obavljenjem funkcije predsjednika kluba i smanjuje šahovske natjecateljske aktivnosti, jer se mora vratiti poslovnim obvezama kao nikad prije.
Više o šahu, ...
Cilj i prioritet mora biti poštovanje i povjerenje ...
Cilj i prioritet od samog početka stvaranja tvrtke je bio osiguranje kvalitetnog rada, u obaveznom tzv., privatnom okruženju. Da bi došao u današnju poziciju, morao sam imati ljude od povjerenja koji su bezuvjetno pružili svoje znanje baš onda kad je trebalo, a povjerenje i poštovanje je moralo biti obostrano, jer svi ostali mogući i nemogući odnosi nikada ne bi doveli do ikakvog uspjeha. Stručnost i kompetencije svih zaposlenika nikada nisu bile upitne, jer su se pomno tražili baš takvi, 'posebni' ljudi koji prvenstveno posjeduju stručno znanje, a pri tome su 'laki' za učenje i usvajanje novih tehnologija u kojima nema 'šverca'. Iz čiste poslovne potrebe sustava u kojem je tada radio, stvara tada prvi i jedini software za sustav 'Arhiviranja bankarske dokumentacije' u RH. Sustav naziva 'E pismohran', koji se koristi i danas u mnogim bankarskim sustavima.
Više o E pismohranu, ...
Pad sa zvijezda?
Strah od poslovnog pada nikada nije postojao, iz najjednostavnijeg razloga, a on je znanje i obvezno usvajanje mišljenja i stava svih zaposlenika oko bilo koje situacije. Jedina obaveza svih uposlenih je apsolutno razumijevanje i usklađivanje financijskih prohtjeva i potreba sa poslovnim okruženjem u kojem se nalazimo. Ne možete imati problem ako svi razumiju što se od njih traži, ne žive pod pritiskom isfrustriranih osoba, te su svi zadovoljni i slobodno iznose svoje stavove. TNT grupa je od ove godine, promijenila naziv i zove se 'Jeremijin kutak', također sa usmjerenjem na popularni 'Alan Ford'. Glavni razlog tomu je što smo kroz godine poslovanja ostvarili nekakav, svoj, ..., mirni kutak, pod ovim nebom i u njemu se sve događa. Asocijacija i tema je naravno, od strane svih uposlenika usvojena odmah.
Više o Jeremijinom kutku, ...