Muzej okusa - Koncerti

Ambijent mora biti stvaran i mora pratiti umjetnost kuhanja,
a kakojedna umjetnost prati drugu i glazbenici čine svoj dio u ozdravljenju duše.



Ulica Martina Divalta, broj 4, u Osijeku muzej@okusa.hr



Jedan smo od najpoznatijih restorana u Osijeku i okolici, koji svoju popularnost u prvom redu duguje odličnoj kuhinji, posebice jelima pripravljenima na žaru. Interijer, važan za ukupan dojam. Uz ukusnu hranu i vrlo dobar izbor vina, odlikujemo tradicionalno kvalitetnom uslugom. Ali važan dio ambijenta su ponajbolji glazbenici koji imaju cjelovečernje programe i ostavljaju nimalo ravnodušne goste ' Muzeja okusa'. Postali smo omiljena osječka lokacija za održavanje mini koncerata u regiji.

Koncerti.

Pregledajte 'Galerije' izvanrednih koncerata i 'Gala' večeri!

  • Ana Rucner

  • State
  • Djela
  • Moderato
  • End
  • Mezzo

  • Fish
  • Lege
  • Sala
  • Prigoda
  • Desert

  • Beta

  • Solo
  • Bezuvjetno
  • Pjesma
  • Alkohol

  • Vina

  • Na čaše
  • Šampanjci
  • Bijela vina
  • Rose vina
  • Crvena vina
  • Desertna vina

  • Sve

Makrobiotika podrazumijeva cjelokupni način prehrane i selekciju namirnica prema makrobiotičkim načelima. Npr. ravnoteža namirnica je izuzetno važna, a žitarice, mahunarke, povrće, orašasti plodovi, sjemenke i voće osiguravaju tu ravnotežu. Makrobiotika kao filozofija teži tome da uravnoteži boje i okuse u obroku kao i da kombinira kraće i duže načine pripreme. Također, poželjno je da prehrana bude u skladu s godišnjim dobom i promjenama u prirodi jer prema makrobiotičkim načelima određene namirnice i načini pripreme hlade organizam, dok ga drugi griju. Ipak svaki je čovjek poseban i stoga je izuzetno važno načelo individualnog pristupa koje uvažava zdravstveno stanje, razinu aktivnosti, starost i spol pojedinca.

Makrobiotički pristup zdravlju temelji se na tradicionalnoj filozofiji da je hrana najbolji lijek zajedno s radom, vježbom i prirodnim načinom života. Hrana se priprema jednostavno i raznoliko. Raznolikost uključuje raznolike sastojke, ali i različite načine pripreme i korištenje začina. Priprema namirnica zahtijeva posebnu pozornost od načina na koji peremo namirnice, kako ih režemo pa do načina kako ih kuhamo. Makrobiotika u sebi sadrži i vegetarijanska načela, no istodobno ostavlja mogućnost da sve populacije koje su podnebljem i načinom života upućene na prehranjivanje mesom i dalje to čine (npr. Eskimi i neka plemena). Organsko-biološki uzgojene namirnice osnova su makrobiotičke prehrane, a preporuka je da se namirnice konzumiraju svježe kako bismo maksimalno iskoristili njihovu vitalnu energiju i hranjive sastojke.

Organizacija

GALA VEČERI

U proteklom razdoblju smo se potrudili da vrhuska usluga i ambijent doživi još veće iskustvo svakog posjetitelja, te smo ugostili razne glazbenike koji su sa svojim nastupima oduševljavali naše goste. Galeriju i članke o istima možete pogledati na stranicama pod nazivom 'Gala večeri'.

Kontaktirajte nas

border

Na ovom dijelu stranice nam možete poslati bilo kakav upit ili prijedlog za Vaš, što bolji ugođaj kada dođete k nama. Molimo vas da rezervaciju termina obavite na stranici za rezervaciju.

check
check

Osnovni podatci

Ovdje se nalaze najosnovniji podatci, potrebiti za vaše lakše snalaženje dolaska kod nas. Ako vam u kojem slučaju, bilo koji podatci nisu dostatni za vaše potrebe, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, rado ćemo Vam pomoći. U slučaju da iz nekog razloga ne želite poslati Email preko naše stranice, slobodno pošaljite na dolje navedeni facebook link 'muzejokusa@gmail.com.'

Muzej okusa

Radno vrijeme

  • Pon - od 7:00 do 23:00 sata,
  • Uto - od 7:00 do 23:00 sata,
  • Sri - od 7:00 do 23:00 sata,
  • Čet - od 7:00 do 23:00 sata,
  • Pet - od 7:00 do 24:00 sata,
  • Sub - od 7:00 do 24:00 sata,
  • Ned - od 7:00 do 23:00 sata